ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM MAI MULTE VIEȚI

Prin aceasta modalitate poti oferi sansa la servicii gratuite de recuperare pentru copiii și tinerii cu autism din asociația - APCA Argeș.

Copiii și tinerii cu autism au nevoie de sutinerea noastra pentru a intelege lumea din jurul lor. Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (3,5 %) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit. Doar tu poti decide care este destinatia celor 3,5% din impozitul tau pe profit. Nu te costa nimic sa redirectionezi 3,5 % din impozitul pe profit catre APCA - Arges.

Cum pot sa ajut?

 • Descarca formularul 230 cu datele de identificare ale APCA Arges daca esti salariat, completeaza-l cu datele tale personale si depune-l la Administratia Financiara de care aparti sau la sediul nostru din Pitesti, str. Fântânii nr. 27, județ - Argeș , pana pe 25 mai 2022.
  • Detaliile pentru formular sunt:
   • Denumire: Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism – Arges
   • Cod fiscal: 28110763
   • Cont bancar BCR: RO 35 RNCB 07891 2060 1740 0001
 • Sustine cauza copiilor și a tinerilor cu autism din centrele noastre și colecteaza cât mai multe formulare de la prieteni, colegi de lucru, familie si cunostinte. Apoi scrie-ne pe adresa apca.arges@gmail.com (*) sau tel 0742 020 158 și noi te vom ajuta sa finalizam acest demers împreună.
 • Da un like si share la pagina noastra de facebook: apca.autism

... sau descarcă și completează documentul urmând pașii:

 • Descarca Formularul 230.
 • Completează și semnează formularul descărcat cu datele tale.
 • Trimite-ne prin email formularul completat! *

*) Dacă ai completat adresa de mail, îți vom trimite și ție o copie a formularului, pentru arhivă personală. În cazul in care întampini probleme la depunerea formularului completat, te rugăm sa îl trimiți pe adresa de email apca.arges@gmail.com sau să ne contactezi folosind oricare dintre metodele de contact afișate pe site.

De ce APCA Arges?

Din anul 2011, de cand am luat fiinta, am oferit sanse reale de recuperare pentru zeci de copii cu autism din Arges. Prin ceea ce facem vedem vieti si destine schimbate si copii care incep sa se adapteze la lumea din jurul lor. Parinti care incep sa zambeasca si sa se bucure de fiecare progres al copilului.

Pentru ca suntem o asociatie non-guvernamentala si nonprofit și un centru ACREDITAT ȘI LICENȚIAT, sustinerea programelor de recuperare pentru acesti micuti este facuta cu ajutorul parintilor si a altor donatori care vor să contribuie la recuperarea lor.

In Centrele noaste îi invatam pe copiii și pe tineri sa descopere lumea din jurul lor, să comunice, să vorbeasca, să se joace, să isi dezvolte abilitatile de socializare, si sa devina independenti.

Viziunea noastra este sa vedem copiii afectati de tublurarea autista integrati in societate si familii functionale care sa ii sustina.

Un gest mic pentru noi, un pas mare pentru integrarea in societate a copiilor și ea tinerilor abilități / autism din Arges.

Fă o diferență în bine!

VĂ MULȚUMIM!
Echipa APCA Arges.

Ai întrebări?
Ne poți suna oricând la numărul de telefon:

0742 020 158

Documente

FIECARE ORĂ DE TERAPIE CONTEAZĂ!

Reprezinți o persoană juridică?

Poți direcționa GRATUIT până la 20% din impozitul pe profit pentru terapia copiilor cu autism din Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități "Autism Smile"!