Donează 3.5% din impozitul pe venit!​

Alege să direcționezi banii din impozitul pe venit în beneficiul copiilor din Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități "Autism Smile"!

... sau descarcă și completează documentul urmând pașii:

  • Descarca Formularul 230.
  • Completează și semnează formularul descărcat cu datele tale.
  • Trimite-ne prin email formularul completat! *

*) Dacă ai completat adresa de mail, îți vom trimite și ție o copie a formularului, pentru arhivă personală. În cazul in care întampini probleme la depunerea formularului completat, te rugăm sa îl trimiți pe adresa de email apca.arges@gmail.com sau să ne contactezi folosind oricare dintre metodele de contact afișate pe site.

Ai venituri independente?

Completează declarația unica!

Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.) completează Declaratia Unica. Poți depune declarația la filiala ANAF de care aparții până pe 25 mai 2021. Dacă nu poți ajunge la ANAF, trimite-ne formularul la apca.arges@gmail.com (până pe 10 mai 2021) și îl depunem noi pentru tine.

Dorești să faci o donație online ?

Online, cu card bancar

Alege una din sumele sugerate mai jos, ori completează cu suma aleasă de tine.

Orice contribuție contează !

SHARE

Vrei să fii un adevărat super-erou pentru copiii noștri?

Dacă vrei să fii un adevărat super-erou pentru copiii nostri, trimite acest link colegilor, prietenilor și familiei și încurajează-i să redirecționeze pentru terapia copiilor cu autism.

Fiecare oră de terapie contează!

Ai intrebari?

De ce să ajuți?

- Nu te costă nimic! Ba mai mult, în cazul în care nu direcţionezi 3,5% din impozitul pe venit, banii rămân la bugetul statului.
- Ajutorul primit este sustenabil! Oricine poate verifica raportul de activitate anual și ne poate vizita oricând pentru a vedea clar unde s-au dus banii. Prin direcționarea impozitului de profit, investești în programele de evaluare și diagnosticare a copiilor cu autism, în programele de terapie pentru acesti copii, precum și în consultanță oferită familiilor acestora. Donația ta acum poate aduce o viață demnă și independentă unui tânar care în alte conditii ar ramâne pe viață dependent de familie.
- Poți ajuta la dezvoltarea comunității din care faci parte.

Termenul de depunere a declarațiilor pentru redirecționarea impozitului aferent anului 2020 este 25 mai 2021.

Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș oferă soluții reale de terapie, recuperare și integrare a copiilor cu autism și este furnizor de servicii sociale acreditat. Asociația Părinților copiilor cu Autism este recunoscută ca organizație de utilitate publică /centrul pentru copii cu dizabilități " Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilități „Autism Smile”, cod serviciu social 8891 CZ- C-III, și figurează în registrul entităților / unităților de cult (https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/). Poți verifica oricând introducând codul fiscal 28110763.

IMPOZITUL TĂU PE PROFIT AR PUTEA SCHIMBA VIITORUL UNUI COPIL CU AUTISM!

Poți direcționa GRATUIT până la 20% din impozitul pe profit pentru terapia copiilor cu autism! (persoane juridice)

Ai întrebări?
Ne poți suna oricând la numărul de telefon:

0742 020 158

Documente

FIECARE ORĂ DE TERAPIE CONTEAZĂ!

Reprezinți o persoană juridică?

Poți direcționa GRATUIT până la 20% din impozitul pe profit pentru terapia copiilor cu autism din Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități "Autism Smile"!