Curs de formare “Tehnici de baza in analiza comportamentala aplicata”

Pentru că ne dorim să avem cea mai bună și profesionistă echipă, investim în formarea lor continuă, astăzi am încheiat cele două zile de curs în care, Sorina Vlasceanu Psiholog Clinician, a abordat tematici precum: ce este analiza comportamentala aplicata, psihodiagnostic clinic pentru tulburarea de spectru autist
și tulburarea hierchinetica cu deficit de atenție , controlul instituțional , reguli de recompensare, procesul de pairing, operații verbali, tehnici de predare: descrite trial, modelare, înlănțuire, stimularea verbală și proceduri de reducere a ecolaliei.
Deasemena a abordat proceduri de corecție a comportamentelor problema, funcțiile comportamentului, proceduri bazate pe antecedent si proceduri la nivelul consecintei.....

#Mulțumim partenerilor noștri Palatul Copiilor Pitești
#MulțumimCorinaVoicila
#MulțumimSorinaVlasceanu
#CursDeFormare2021
#CeaMaiBunaEchipa
#ApcaArges

29 mai 2021: Festivalul Good Vibes

"Impreuna Good Vibes"

Concertul de astăzi, a fost foarte emoționant, și presărat cu momente magice, deosebite. Mulțumim elevilor și părinților de la Musicando con- Adina Sima. Alaturi de ei ,pe scena au urcat copii și tineri, din Centrele nostre -APCA (Asociația Părinților Copiillor cu Autism AG), și copii de la Palatul Copiilor Pitesti, coordonați de Prof.Corina Voicilă!

#Mulțumim :
BES- Beauty & Science
Asociația Musicando.con Adina Sima
#MoșCraciun
#NumaiImpreunaDaruimZambete
#Socializare
#Dans#Colinde

ZAMBETUL CRACIUNULUI Ediția a -VIII-a.

Campania "ZÂMBETUL CRĂCIUNULUI", Ediția a -VIII-a, va continua și anul acesta, în perioada: 21 noiembrie /18 decembrie 2021.

Cei care doriți să contribuiti (cu pachete - dulciuri ,rechizite, jucării, hainute, etc.), și sa dăruiți zâmbete copiilor și tinerilor cu dizabilitati din cele doua Centre , sunteți asteptați la Punctele de lucru ale celor doua locații, situate în: Mun. PITESTI, Str. Fântânii Nr. 27 și Bld. I.C. Brătianu, nr.36 ,sau ne contactați la nr.de tel: 0742/020158;

Pachetele se vor distribui beneficiarilor , în apropierea SF. Crăciun, pe 22 și 23 Decembrie.

Vă mulțumim!

#DarDinDarSeFaceRai
#ÎmpreunăDaruimZambete

MOȘ CRĂCIUN

Moș Crăciun, a vizitat astăzi, beneficiarii noștrii din Centrul de zi pentru copii - "Autism Smile "si in Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilitati “Sf. Mihail

Și anul acesta, ca de fiecare dată Moșul a fost foarte bogat și darnic cu noi, a umplut inimile de bucurie, cu multe cadouri speciale și minunate!
Mulțumim tuturor spiridușilor, care au contribuit și anul acesta ,în cadrul, Campaniei "ZÂMBETUL CRĂCIUNULUI", Ediția a -VIII-a.

#Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu Pitești
#Părinții copiilor și cadrelor didactice ai acestei școli.
#Palatul Copiilor Pitești-cadrelor didactice părinților și copiilor.

1 iunie 2021: Ziua Internațională a Copilului

Achizitionare elevator mobil T9

În sfârșit a ajuns Elevatorul Mobil T9 în centrul nostru!

Și asta datorită sprijinul din partea FDSC, Vișan Raluca, Sava Silvana și aportul adus din partea asociației noastre.
Nu aveti idee cât de important era pentru noi să achiziționam "elevatorul cu șenile T9"costul total fiind în valoare de 13.400 LEI) pentru a facilita accesul în interiorul centrului persoanelor cu dizabilități motorii!

Datorită sprijinului financiar al Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile, în cadrul unui program destinat urmăririi capacității organizațiilor neguvernamentale care adresează nevoi ale persoanelor cu dizabilități în valoare de 5.000 lei , sprijinit de Raluca Vișan și Silvana Sava cu o donație în valoare de 1.000 Lei iar diferența de 7.400 Lei din bugetul asociației ( campania formularelor 230) am reușit să achiziționăm acest elevator mobil de care aveam mare nevoie în cadrul centrului nostru pentru a putea transporta în siguranță persoanele cu dizabilități motorii!

Mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor!

Deschidere Centru de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități "Sf. Mihail" (01.10.2021)

Din octombrie 2021, am reușit să dotăm și amenajăm primul și singurul Centru de Zi Pentru Persoane Adulte cu Dizabilități "Sfântul Mihail” , din Pitești.

Acest spațiu creat special pentru ai ajuta pe tinerii noștri să învețe pas cu pas ce înseamnă independența și autonomia personală, iar acest lucru se datorează tuturor oamenilor care ne-au sprijinit în aceast proiect atât de necesar pentru adolescenți noștri cu dizabilități. De la companii mai mici sau mai mari, până la noi părinții individuali, fiecare gest de bine ne ajută să mergem înainte cu acest proiect.

Mulțumim tuturor pentru toată susținerea!🙏

Prinții adolescenților cu dizabilități/ autism aud des „nu poți singur”. Ei nu vor putea niciodată fără ani buni de intervenție terapeutică zilnică !

#Donează #sponsorizează acest proiect pentru ai ajuta #doar #împreună #reușim
#Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități "Sfântul Mihail"
#1Octombrie2021
#AutonomiePersonala
#Independenta
#GimnasticaMedicala
#Kinetoterapie
#Dans
#Pictura
#TerapieOcupationala
#TineriSpeciali
#ApcaArges