Donații Persoane Juridice

Impozitul tău pe profit ar putea schimba viitorul unui copil cu autism!

Poți direcționa GRATUIT până la 20% din impozitul pe profit pentru terapia copiilor cu autism!

Este un serviciu GRATUIT. Legea Sponsorizării (32/1994) și Codul Fiscal (227/2015), cu modificările și completările ulterioare, permit contribuabililor plătitori de impozit pe profit să investească în dezvoltarea societății, fără niciun cost. Printr-un simplu contract de sponsorizare încheiat între companie si ONG, 80% din impozit se duc la stat, iar 20% merg către un ONG. Și IMM-urile au posibilitatea să redirecționeze impozitul pe venit dacă ONG-ul vizat este acreditat pe servicii sociale cu cel puțin un serviciu social certificat conform legii.

Calculați cât puteți dărui!

Valoarea sponsorizării poate fi:

  • 20% din impozitul pe profit sau 0,75% din cifra de afaceri (minimul dintre cele două) pentru companiile care sunt impozitate pe profit;
  • 20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microîntreprinderi);

Te rugăm sa descarci contractul aferent formei de sponsorizare aleasă:

  1. Contractul de sponsorizare financiară;
  2. Contractul de sponsorizare în produse sau servicii;

Te rugăm sa descarci contractul ales, să il completezi cu datele companiei pe care o reprezinți și cu suma/produsele/serviciile alese și sa ne transmiți o copie a contractului scanat prin email la adresa apca.arges@gmail.com. Plățile pot fi efectuate prin transfer bancar.

Ai intrebari?

De ce să ajuți?

  • Ajutorul primit este SUSTENABIL. Oricine poate verifica raportul de activitate anual și ne poate vizita oricând pentru a vedea clar unde s-au dus banii. Prin direcționarea impozitului de profit, companiile private investesc în programele de evaluare și diagnosticare a copiilor cu autism, în programele de terapie pentru acești copii, precum și consultanța oferită familiilor acestora. Donația ta acum poate aduce o viață demnă și independentă unui tânar care în alte condiții ar ramâne pe viață dependent de familie și de sprijinul financiar al statului și al societății.
  • Toate companiile care participă, primesc PUBLICITATE GRATUITĂ. Mulțumim public – prin canalele de comunicare cu publicul, în raportul de activitate, precum și la evenimentele în desfășurare pentru ajutorul primit de la fiecare companie.
  • Orice companie – indiferent cât ar fi de mică – poate ajuta la dezvoltarea comunității din care face parte.
  • Fiecare companie trebuie să decidă cum vor fi investiți banii, fară să lase în grija statului administrarea acestor fonduri.

Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș / Centrul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități "Autism Smile" este furnizor de servicii sociale în condițiile legii și este înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult ANAF pentru acordarea deduceri fiscale.

Nr. Registrul Asociatiilor si Fundatiilor: 12/RA/2011 Judecatoria Pitesti
Cont Bancar: RO35 RNCB 0789 1206 0174 0001
CIF: 28110763

ÎȚI MULȚUMIM că ești alături de noi!

Ai întrebări?
Ne poți suna oricând la numărul de telefon:

0742 020 158

FIECARE ORĂ DE TERAPIE CONTEAZĂ!

Ca persoană fizică, poți dona 3.5% din impozitul pe venit!​

Alege să direcționezi banii din impozitul pe venit în beneficiul copiilor din Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități "Autism Smile"!